Godisboxen.se

På Godisboxen.se kan du själv sätta ihop en present med din väns favoritgodis, du skickar helt enkelt en låda med ett fint motiv på framsidan. En hälsning inuti och massor med godis som du väljer ut själv på deras hemsida – en godisbox helt enkelt.

Det här är ett utmärkt sätt att visa hur mycket du tycker om någon, uppskattar eller saknar någon. Du väljer själv hur godisboxen ska se ut, vilket godis som ska vara i helt utifrån vad du vill själv. Det går till och med att ladda upp egna bilder till framsidan på boxen du vill skicka. Det är mycket enkelt att skicka en personlig och väl uppskattad present från Godisboxen.se det enda du behöver göra är att följa några enkla steg;

Välj vilket godis som ska vara i boxen som skickas, välj hur motivet på framsidan av boxen ska se ut. Du kan antingen välja bland de motiv som redan finns på hemsidan, eller ladda upp ett eget om du tycker att det passar bättre. Sedan går det bra att skriva en liten hälsning till den som ska få boxen om man vill det. Innan man betalar för sin godisbox får man se precis hur den kommer att se ut i ett förhandsgranskningsfönster. När man sedan är nöjd är det bara att fylla i uppgifterna och skicka.

>> Visa din kärlek med en godisbox <<

Fler artiklar

Annons


Mer om presenter